Perfume Sugarbomb

Berkualiti Dengan Harga Berpatutan
Kilang Bancuhan Perfume Sendiri
100% Pati Original
Bau Yang Wangi, Tahan Lama & Mesra Solat

Perfume Sugarbomb

Mesra Penguna

Berkualiti Dengan Harga Berpatutan Kilang Bancuhan Perfume Sendiri 100% Pati Original Bau Yang Wangi, Tahan Lama & Mesra Solat

Tahan Lama

Wangian Sugarbomb tahan selama dua hari dipakaian anda. Tak percaya? Jom cuba. Belum cuba belum tahu, Sudah cuba pasti mahu.

Sugarbomb Perfume

Sugarbomb Perfume Men’s and Women’s Sugarbomb Perfume 10ml & 30ml

Wangian

Wangian dari Sugarbomb ini sememangnya wangi, tahan lama dan yang paling penting boleh dibawa solat. Setiap pemakainya pasti akan menyukainya.

40 jenis Bau

SugarBomb kini mempunyai 40 jenis bau wangian dan mungkin ada yang di luar sana masih tertanya tanya tentang ciri ciri dan bau perfumes kami.

Minyak Aangi Berjenama

Ingin mencuba minyak wangi yang akan bertahan selama 8-12 jam

Bukan sahaja rupa paras yang memainkan peranan untuk mencerminkan gaya yang menarik bagi setiap lelaki. Tetapi, bau wangian juga menjadi faktor penting untuk melengkapkan rupa yang kemas, menarik dan lengkap bagi lelaki. Bau yang tidak menyenangkan akan membuatkan orang ramai tidak selesa dan dengan memakai minyak wangi bau itu dapat dielakkan.
Sugarbomb
Minyak Wangi

"Sugarbomb Perfume"

Minyak wangi ini merupakan haruman maskulin yang memberi kesegaran berpanjangan. Direka untuk kesesuaian kulit lelaki ketika berpeluh dan dibawah cuaca panas terik. Minyak wangi ini sangat berkualiti dan tahan lama walaupun tubuh badan berpeluh...

Copyright © 2018 – 2020 | Powered by QALESSYA | +6017 852 6712

Share