DXN CYBERVILLE, CYBERJAYA PAKEJ NIKAH SANDING 2023-2024

Hall Cyberville adalah dewan perkahwinan yang berkonsepkan ballroom yang terletak di Cyberjaya, Selangor.

Hall Cyberville ini sesuai untuk pelbagai event seperti Seminar, majlis keramaian, majlis perkahwinan dan lain-lain. Terdapat tiga jenis hall yang berlainan antaranya Grand Ballroom, Ballroom 1 & 2 dan Conference Hall.. Ballroom ini boleh memuatkan 1200pax tetamu dalam satu masa.

Menyediakan pakej Tunang, Nikah, Nikah Sanding bermula 100pax sehingga 2000pax. Kami juga akan menyediakan seorang event Coordinator yang berpengalaman hebat dalam bidang ni untuk menguruskan majlis perkahwinan anda.

Tidak dinafikan, DXN Cyberville ialah tempat acara yang terbaik untuk disewa di Cyberjaya kerana tempatnya yang strategik dan menarik.

Menyediakan pelbagai pakej perkahwinan lengkap memudahkan bakal pengantin memilih tema dan pakej yang sesuai. Pelbagai pilihan tema yang diimpikan pelanggan pasti akan kami tunaikan, mengikut kehendak pelanggan. Kepuasan Pelanggan adalah keutamaan kami. Abadikan hari terindah anda dengan suasana dan pakej ekslusif Yang kami sediakan.

Jangan tunggu lagi kerana slot pakej perkahwinan kami terhad. Tempah sekarang sebelum terlambat. Dan kami akan memberikan anda servis yang tiptop. Kami percaya anda akan berpuas hati dengan pakej dan layanan dari kami.

Pakej Katering dan Perkahwinan Lengkap | Pakej Tunang | Pakej Nikah | Pakej Nikah Sanding Sekitar Negeri Sembilan, Melaka, KL dan Selangor 2023-2024

Share
Scroll to Top
Scroll to Top

Terima kasih kerana hubungi saya.. Kami menyediakan Pakej Perkahwinan Lengkap 2024-2025.. Boleh share sikit info untuk memudahkan

%d bloggers like this: