PAKEJ PROMO TUNANG NIKAH SANDING (MERDEKA PROMO)

Promosi yang kami bawa kali ni semestinya berbaloi dan menarik untuk pengantin-pengantin yang ingin membuat majlis di musim pandemik ini.. Perkahwinan Norma Baharu dengan SOP yang ketat mestilah menjadi keutamaan kami..

PROMOSI MERDEKA BERMULA SEKARANG SAH SEHINGGA 31/08/2021 (3 BULAN).. JANGAN LEPASKAN PELUANG UNTUK MEREBUT HARGA PROMO DARI KAMI..

Pasti ramai yang ingin mengadakan majlis nikah sanding tapi disebabkan PKP tarikh menjadi masalah buat bakal pengantin.. Jangan risau anda boleh tempah pakej dahulu, pilih tarikh kemudian.. Tarikh sah sehingga 31/12/2022..

Untuk 30 orang yang terawal booking pakej kami, anda layak mendapat “FREE MAKEUP NIKAH“.. Jadilah orang yang terawal book pakej promo kami kerana slot sangatlah terhad..

Kami berpengalaman dalam merancang dan merangka majlis perkahwinan impian anda, dan ianya mengikut apa yang dicitakan oleh anda.. Kami menyediakan pakej di sekitar Melaka, Negeri Sembilan, Johor, Kuala Lumpur & Selangor..

Berminat untuk tahu lebih lanjut mengenai promo merdeka kami?? Boleh whatsApp kami sekarang!!

Share

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Search

Latest News

Our Gallery

Follow Us

Scroll to Top
Scroll to Top

Terima kasih kerana hubungi saya.. Kami menyediakan Pakej Perkahwinan Lengkap 2024-2025.. Boleh share sikit info untuk memudahkan

%d bloggers like this: