Linda Onn Nafi Pernah Dapat Gaji Cecah RM45,000 Sebulan Sebagai DJ Radio

Sejak semalam hangat diperkatakan mengenai gaji penyampai radio mencecah puluhan ribu, malah ada dikatakan dibayar sehingga RM150,000.

Perkara itu turut mendapat perhatian penyampai radio Linda Onn selepas ada netizen mendakwa gaji yang diterima olehnya ketika berkhidmat di Suria FM mencecah RM45,000.

Linda menafikan dakwaan bahawa dia pernah menerima gaji sebanyak itu ketika berada di mana-mana stesen radio meskipun namanya ketika itu gah dan memenangi anugerah.

Bagaimanapun, Linda berkata dia memahami bahawa kehendak pendengar dan stesen radio juga kini berbeza tambahan pula mereka yang sudah ‘ada nama’ dipanggil untuk menjadi penyampai radio.

Dalam pada itu, Linda berkata dia gembira mendengar gaji penyampai radio sudah mencecah ratusan ribu serta mengucapkan tahniah pada mereka yang menerima gaji yang tinggi.

SUMBER : https://www.rotikaya.com/linda-onn-nafi-pernah-dapat-gaji-cecah-rm45000-sebulan-sebagai-dj-radio/

Awards & Recognition 🏅𝑯𝒂𝒍𝒂𝒍 𝑪𝒆𝒓𝒕𝒊𝒇𝒊𝒆𝒅 𝑪𝒂𝒕𝒆𝒓𝒊𝒏𝒈 🏅𝑨𝑺𝑬𝑨𝑵 𝑭𝒐𝒐𝒅 & 𝑻𝒓𝒂𝒗𝒆𝒍 𝑨𝒘𝒂𝒓𝒅𝒔 𝟐𝟎𝟐𝟐 🏅𝑴𝒂𝒍𝒂𝒚𝒔𝒊𝒂’𝒔 𝑭𝒂𝒗𝒐𝒖𝒓𝒊𝒕𝒆 𝑪𝒂𝒕𝒆𝒓𝒊𝒏𝒈 𝑺𝒆𝒓𝒗𝒊𝒄𝒆 𝑷𝒓𝒐𝒗𝒊𝒅𝒆𝒓
Awards & Recognition 🏅𝑯𝒂𝒍𝒂𝒍 𝑪𝒆𝒓𝒕𝒊𝒇𝒊𝒆𝒅 𝑪𝒂𝒕𝒆𝒓𝒊𝒏𝒈 🏅𝑨𝑺𝑬𝑨𝑵 𝑭𝒐𝒐𝒅 & 𝑻𝒓𝒂𝒗𝒆𝒍 𝑨𝒘𝒂𝒓𝒅𝒔 𝟐𝟎𝟐𝟐 🏅𝑴𝒂𝒍𝒂𝒚𝒔𝒊𝒂’𝒔 𝑭𝒂𝒗𝒐𝒖𝒓𝒊𝒕𝒆 𝑪𝒂𝒕𝒆𝒓𝒊𝒏𝒈 𝑺𝒆𝒓𝒗𝒊𝒄𝒆 𝑷𝒓𝒐𝒗𝒊𝒅𝒆𝒓
Share

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Search

Latest News

Our Gallery

Follow Us

Scroll to Top
Scroll to Top

Terima kasih kerana hubungi saya.. Kami menyediakan Pakej Perkahwinan Lengkap 2024-2025.. Boleh share sikit info untuk memudahkan

%d bloggers like this: