MAJESTIC HALL, PORT DICKSON PAKEJ PERKAHWINAN ALL IN LENGKAP 2024-2025

Majestic hall, Port Dickson terletak di Jalan Seremban, Hall ini senang nak cari kerana ia terletak di tepi jalan. Mudah bagi sesiapa yang nak cari hall tersebut. Majestic hall salah satu venue yang boleh memuatkan bilangan tetamu sampai 1200pax dalam satu masa..

Pakej kami bermula dari 100pax dan keatas. Selain pakej dewan, kami juga menyediakan pakej tanpa dewan. Kepada bakal pengantin, jangan risau kerana design busana, pelamin kami semestinya up to date, elegant dan pastinya menepati citarasa anda. Kami pasti anda sangat berpuas hati dengan design yang kami sediakan.

Jangan risau, kehebatan kami adalah dalam menguruskan perkhidmatan yang terbaik bagi semua client kami. Akan ada seorang Event Coordinator yang berpengalaman ditugaskan untuk menguruskan majlis anda dengan sempurna dari mula majlis sampai akhir majlis.

Jangan tunggu lagi, kalau dah ada tarikh cepat-cepat whatsapp kami untuk dapatkan detail dan anda boleh ‘Booking’ tarikh idaman anda sebelum kehabisan tarikh yang anda nak.

Pakej ALL IN kami termasuk

✅ Dewan & Fasiliti ( Dewan yang selesa & Parking yg luas )
✅ ???? Katering (Under kami)
✅ Pelamin (Design menarik terbaru)
✅ Busana (Semestinya yg terkini)
✅ PA system
✅ Photographer
✅ Andaman

Share

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Search

Latest News

Our Gallery

Follow Us

Scroll to Top
Scroll to Top

Terima kasih kerana hubungi saya.. Kami menyediakan Pakej Perkahwinan Lengkap 2024-2025.. Boleh share sikit info untuk memudahkan

%d bloggers like this: